Treceți la conținutul principal

Universul meu incepe cu tine. Si’mi place ce simt






Universul meu incepe cu tine. Si’mi place ce simt




Viziunea mea asupra facerii a tot ce ne inconjoara nu difera foarte mult fata de cea initiala, originala. Impartasesc ideile celui de la care a pornit totul, initiatorul Universului...si asta poate pentru ca geniile gandesc la fel. Mai stii?

Totul incepe cu un el si o ea. Universul meu incepe cu tine. Tu esti alfa, iar eu sunt beta. Tu esti cafeaua, iar eu laptele. Esti yin, eu completandu’te sunt yang. Esti inceputul dar esti si sfarsitul. Acum esti alfa dar esti si zeta. Beta a devenit parte neglijabila.
Inceputul unui nou sfarsit, ca un amestec de venin, fiere si pelin ce se prelinge pe intreg corpul meu, patrunzadu’mi in fiecare por.
Si’mi place ce simt.

Respir prin tine si simt cum mi se taie respiratia. Esti pura morfina, iar eu sunt dependenta de tine. Zilnic ma aprovizionezi cu o doza de agoie si extaz, iar eu nu spun nu.

Si’mi place ce simt.

Sunt ca un orb inconjurat de culori, ma intrecuprind dar nu le pot vedea. Asa cum si tu esti peste tot dar nu te pot simti. Ma lovesc de prezenta ta Si totusi esti invizibil, nepalpabil, loc lipsa. Ma cufund in nestire intr’un neant si tac.

De ce am langa mine un corp pe care il pot defini si reproduce atat de bine cand tu esti atat de absent?

Sunt o straina pentru tine. Te uiti prin mine, dar e nevoie de o singura privire de’a ta, rece si amara ca sa stiu ca tu ai fost creat pentru mine si locul tau va fi intotdeauna “next to me”. Loc gol, tu corp strain lipsa. Dar al meu.

Si’mi place ce simt.

Ai creat in jurul tau o fortareata inexpugnabila. Doar eu pot trece prin zidurile ei. Nu am nevoie de o usa, nici de cheie. Am nevoie doar de tine, de tine in spatele zidurilor lugubre, luxuriante. Fara de sens si putere in fata mea.

Si daca as sti ca nu mai esti, ti’as aduna praful, l’as rula intr’o foita si te’as fuma pana la filtru. Te inspir dar nu te expir. Raman cu tine pe trahee. Te pastrez in plamani. Inima pompeaza sangele si bate cu o forta inexplicabila. Endorfinele explodeaza. Muschii se incordeaza. Pupilele se dilata. Dar te pastrez gandindu’ma ca nu va exista alta data. Si’mi place ce simt.

Esti gol. Mereu ai fost asa. Dar nu te vreau altfel. Nu te vreau plin, nu te vreau imbracat. Te vreau indiferent de aparente. Ma multumesc si cu ramasite din tine. Prostuta de mine.

Si’mi place ce simt.

As vrea sa ma cuprinzi pana bratele tale devin una cu al meu corp. Ai fi acolo pentru totdeauna. M’as juca in parul tau la nesfarsit. Parfumul tau mi’ar ramane impregnat printre degete. I’as aduna esenta din fiecare celula si l’as pastra intr’un flacon. E magic.

Si’mi place ce simt.

Ma supui la un supliciu inimaginabil cu fiecare secunda ce trece. Si tu stii asta. Si eu stiu asta. Dar iti neg gestul impardonabil.

Si’mi place ce simt.

Daca privirile noastre se intalnesc, fie ele si pentru o secunda, ma privesti, imi zambesti jubiland si te evapori. Esti doar un miraj?

Ma ignori dar nu ma lasi sa te ignor. Nu catadicsesti sa te apropi dar nici sa te departezi. Nu esti decat un simulacru ieftin.

Si’mi place ce simt.

Tu inceput. Tu sfarsit.

Si’mi place ce simt.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TURBO

Păi da... pur şi simplu TURBO... şi când spun asta nu mă refer la Guţa, dezamăgind cu siguranţă pe mulţi dintre muritori... De ce TURBO?! Simplu! Pentru că... Într-una din zilele trecute m-am oprit la unul din chioşcurile “de pe colt” să-mi cumpăr un bilet RATC şi printre restul primit, constat cu stupoare că s-a strecurat şi o gumă pe care mulţi dintre copiii de azi ar numi-o “ciudată”, însă eu am rămas profund uimită! Nu ştiu dacă voi vă mai amintiţi gumele acelea albe, dreptunghiulare si peste tot vândute...faimoasele gume TURBO! Ehee...o gumă identică, am primit eu rest...am cam ezitat la inceput... să o gust... să nu o gust... singurul lucru cu care m-aş fi ales ar fi fost un dinte în minus, mare pierdere... dar când am desfăcut-o nu am putut rezista şi am gustat. Pe moment mi-am amintit cum e să fii copil şi să alergi nerăbdător la magazin pentru o gumă, care era foarte tare, ce-i drept, şi după două minute nu mai avea nici gust şi mă refer aici la gust suportabil, că de avut, ma

Ce abstract...

Hai! Trezirea! E o noua zi si aceeasi multime de dobitoci depind in totalitate de tine. N'auzi? Trezeste'te'te'te'teee! Si eu m'am trezit. Mai greu, dar am reusit in cele din urma. Mi'a fost al dracu de usor sa vad cum imi zambesti fals.trist.dar macar zambeai. As fi ales sa'mi urli in tacere. Oricum acceptam sa bem o bere.una.doua.trei.patru.sapte.sau cate vrei.oricum a doua zi voi nega si ne vom desparti impreuna ca de fiecare data, chiar daca e prea tarziu si ai fost implicat.in timp scapi de orice urma de sentimente.nu sunt acolo pentru totdeauna.nu pentru un interval de timp nelimitat.sentimentele sunt cele mai trecatoare.lor le place sa calatoreasca. Te voi invata un cuvant nou: inocenta. i.n.o.c.e.n.t.a!!! Eu am maltratat si ultimul strop.am nimicit'o.dar asta e.sau nu mai e... Si crede'ma chiar e nevoie de cel putin doua persoane ca sa te simti singur.asa ca trezeste'te.eu sunt aici daca vrei sa te simti singur.si mai ales...ai sa sim